Alle info over Kadille 2020

De voorbije dagen verzamelde Kadille, i.s.m. Team Jongeren, alle vragen en noden van de verschillende jeugdverenigingen over de komende kampperiode. Samen zoeken we naar oplossingen en bieden we extra ondersteuning aan, bv. bij het zoeken van een geschikt terrein.

Via deze pagina vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

De zomer van 2020, en dus ook deze editie van Kadille, zal er anders uitzien dan anders, maar we hebben er goede hoop op dat iedereen op kamp kan gaan en de veiligheidsmaatregelen kan opvolgen. Samen zorgen we voor een spetterend en veilig kamp!

Onze werkgroepen en kernploeg leggen momenteel de focus op het ondersteunen van de verenigingen. Iedereen een geschikt terrein geven, binnen of buiten Dourbes, is onze eerste prioriteit. Daarnaast zullen we mee onderzoeken hoe iedereen veilig op kamp kan gaan door bv. mee een groepsaankoop op te starten rond o.a. waterbidons en afdekbare vuilnisbakken. We voorzien ook qua aanbod spelkoffers, spelfiches en workshopfiches voor de verschillende groepen. Ontdek hier wat we nog allemaal voorzien.